top of page
DSC_1398.jpg

Ainesosat

(9)

Pasta (kaikenlaista)

75 g creme fraichea 

3 valkosipulinkynttä 

100 g mozzarellaa

3 tomaattia 

1 ruokalusikallinen oreganoa

0,5 tl tuoretta basilikaa

1 rkl hunajaa

Suola 

Pippuri 

Pasta tomaatilla, mozzarellalla ja basilikalla

Kermainen pasta, joka on valmistettu tuoreista tomaateista, mozzarellasta ja basilikasta. Tällaisten ruokien positiivinen puoli on, että ne voidaan helposti muokata kotona jo oleviin aineksiin. Tämä on vaihtoehto, josta kannattaa aloittaa.

Aika: 20 minuuttia  |    4 annosta

Tee näin

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Leikkaa tomaatit pienemmiksi paloiksi ja laita ne kattilaan, kiehauta keskilämmöllä ja lisää sitten puristettu valkosipuli, oregano ja hunaja. Anna kiehua niin kauan kuin pasta kiehuu.

3. Lisää hetken kuluttua myös creme fraichea, tuoretta basilikaa ja mausta suolalla ja pippurilla. 

 

4. Leikkaa mozzarella pienemmiksi paloiksi ja lisää nyt mozzarella ja keitetty pasta muiden ainesten kanssa ja sekoita kunnes mozzarella alkaa sulaa. Tarjoile tuoreella basilikalla.

DSC_1363.jpg

Aloita keittämällä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa sitten tomaatit pienemmiksi paloiksi ja laita ne kattilaan, kiehauta keskilämmöllä ja lisää sitten puristettu valkosipuli, oregano ja hunaja. Anna kiehua samalla kun pasta kiehuu.

DSC_1370.jpg

Lisää sitten creme fraiche, tuore basilika ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita ja lisää lopuksi pasta ja mozzarella ja sekoita, kunnes mozzarella alkaa sulaa. Tarjoile tuoreella basilikalla.

Nauttia!

bottom of page